Видният евроскептик Найджъл Фараж обяви днес, че създава нова партия

...
 Видният евроскептик Найджъл Фараж обяви днес, че създава нова партия
Коментари Харесай

Найджъл Фараж ще създава партия Brexit

 Видният евроскептик Найджъл Фараж разгласи през днешния ден, че основава нова партия с името Brexit и даде обещание " демократична гражданска война ", която да раздруса английската политика още на изборите през май за Европейски парламент (ЕП). 
Ние сме велика страна и популярен народ, само че бяхме възпирани от слабото управление в Уестминстър (парламентът и правителството-бел.ред.). Време е да променим това в този момент “, сподели пред последователи в Ковънтри някогашният водач на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство.

По думите на Фараж английските гласоподаватели са били „ предадени “ поради неуспеха на консервативния министър председател Тереза Мей да изведе страната от Европейския съюз (ЕС) близо три години след референдума.

Той се зарече, че няма да остави " кариерната политическа класа " да съобщи резултата от референдума, без да й попречи.

„ Нашата двупартийна система просто не може да се оправи с Brexit “, сподели Фараж за опитите на ръководещите консерватори и лейбъристите в съпротива посредством договаряния да намерят излаз от задънената улица.

„ Аз съм ядосан “, прогласи той и добави, че в този момент ще опита да направи „ демократична гражданска война в английската политика “.

Найджъл Фараж, който в този момент е евродепутат, заяви, че ще се кандидатира от партията Brexit, в случай че на 23 май има избори във Англия за Европейски парламент. Партията разгласи и други свои претенденти, измежду които журналистката Анунциата Рийс-Мог, сестра на водещия евроскептичен народен представител от Консервативната партия Джейкъб Рийс-Мог.

/БТА/
По публикацията работи: Аспарух Илиев
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР